У Житомирі під час пожежі в одному з гаражів вибухнула каністра з бензином » Новини Житомира
 
 


У Житомирі під час пожежі в одному з гаражів вибухнула каністра з бензином

Автор: news_maker від 18-06-2015, 17:06, переглядів: 1 255

У Житомирі під час пожежі в одному з гаражів вибухнула каністра з бензином

Докладніше про це розповідає фахівець прес-служби обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Павло Франчук:

"Вчора в Житомирі виникла пожежа. Горів гараж – так повідомили рятувальникам жителі провулка, де і палало приміщення. До місця події вирушило два відділення вогнеборців. На місці події спостерігалося сильне задимлення. Господаря гаража в цей час не було. Надзвичайникам вдалося самотужки відчинити двері та потрапити всередину. Проте через кілька хвилин вибухнула каністра з бензином і вибуховою хвилею двох рятувальників відкинуло. На щастя, вони не постраждали. Зрештою, пожежу було ліквідовано. Внаслідок загоряння полум’ям знищено обробку гаража та пошкоджено автомобіль, що знаходився всередині. За попередньою версією, пожежа сталася внаслідок короткого замикання в електромережі. Наразі фахівці встановлюють остаточну причину займання, а також суму збитку і врятованих матеріальних цінностей".

Всього за минулу добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 12 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 9 пожеж та 1 випадок невиробничого травматизму. Під дією різних факторів одна особа травмувалася. Загиблих не виявлено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: