П’ята частина пожежних гідрантів Житомира – у несправному стані » Новини Житомира
 
 


П’ята частина пожежних гідрантів Житомира – у несправному стані

Автор: news_maker від 8-07-2015, 10:29, переглядів: 1 181

П’ята частина пожежних гідрантів Житомира – у несправному стані

Такі результати показала виїзна перевірка рятувальників. Надзвичайники кажуть, що проблема з придатністю гідрантів та їх технічним станом продовжує бути болючою для міста вже не перший рік. Гідранти потрібно постійно обслуговувати та ремонтувати, але це – компетенція водоканалу, зауважує начальник частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС Житомирщини Олег Пилипчук:

"Якщо пожежні гідранти, – які водоканал встановлює спеціально для нас, рятувальників, щоб ми могли нормально працювати, – зміщені, опущені чи не стоять на належному рівні, ми з ними працювати просто не можемо. Гідранти потрібно постійно обслуговувати. Щоразу після того, як ми проводимо перевірку пожежних гідрантів, всю інформацію завозимо на наш водоканал".

За словами Олега Пилипчука, протипожежне водопостачання є одним із основних факторів успішного гасіння значної частини загорянь. Згідно із статистикою, кожна п’ята пожежа ліквідовується із використанням пожежних гідрантів та пожежних водоймищ. Несправні гідранти та нестача джерел протипожежного водопостачання зумовлює залучення значної кількості пожежної техніки та організацію підвозу води. Що не лише уповільнює процес гасіння пожежі, а й завдає великих матеріальних збитків.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: