На Житомирщині корів доїтимуть роботи » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині корів доїтимуть роботи

Автор: news_maker від 20-07-2015, 17:54, переглядів: 1 352

На Житомирщині корів доїтимуть роботи

Розвивати бізнес можна за будь-яких умов, навіть за так званих «несприятливих». Були б знання та бажання. Цей постулат сьогодні вкотре довели у Попільнянському районі. Тут, у селі Почуйки, в межах приватного сільгосппідприємства «Україна» урочисто запустили повністю автоматизовану молочну ферму. Годівля, доїння, прибирання – все роботизовано. Генеральний директор компанії «Ерідон», до складу якою входить і ПСП «Україна», Сергій Кролевець розповідає: «Ферма розрахована на утримання 1000 голів великої рогатої худоби. (Сьогодні у господарстві 1098 голів ВРХ). Доведено, що коли корови менше контактують з людьми, від того вони спокійніші, через що надої збільшуються суттєво. Загальна вартість проекту понад 430 мільйонів гривень».

З великою подією господарів привітав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

«Це визначна подія в економічному житті не лише нашої області, а й держави. Люди, які вірять у потенціал нашої країни, не бояться інвестувати та будують нові підприємства в умовах економічної кризи - справжні патріоти України», - сказав він.

Керівник області розповів, що для спрощення процедури оформлення документів для відкриття бізнесу при ОДА створено раду з питань залучення інвестицій. Її задача - сприяти залученню вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку області, формувати привабливий інвестиційний імідж області та сприятливі умови для реалізації інвестиційних проектів. За підсумками засідання ради підписуються меморандуми з інвесторами.

Одним з перших підписали меморандум про співпрацю саме з ПСП «Україна». Як наслідок - підприємство відкрили вже через рік. Хоча раніше процес міг розтягнутися на роки.

«Сьогодні нам є що запропонувати інвестору і ми готові надати максимальні можливості для його роботи»,- запевнив Сергій Машковський.

На Житомирщині корів доїтимуть роботи
На Житомирщині корів доїтимуть роботи
На Житомирщині корів доїтимуть роботи

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: