У Житомирі готові відмінити ліфтові картки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі готові відмінити ліфтові картки

Автор: news_maker від 20-07-2015, 21:36, переглядів: 1 600

У Житомирі готові відмінити ліфтові картки

За словами першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, основною перепоною для прийняття такого рішення була необхідність знайти кошти на відшкодування плати за обслуговування ліфтів за мешканців перших та других поверхів.

Адже, відповідно до постанови Кабміну, за техобслуговування повинні платити всі мешканці будинку, і якщо відміняти ліфтові картки, у програші залишаються всі, хто проживає на перших двох поверхах – ліфтом фактично вони не користуються, а платити треба. На сьогодні ж питання практично вирішене:

"Ми підготували проект рішення, відповідно до якого мешканці перших та других поверхів будуть звільнені від плати за технічне обслуговування ліфтів. Згідно постанови Кабінету міністрів ми не можемо цього робити без компенсації ліфтовим компаніям суми, яку вони будуть витрачати на обслуговування ліфтів. Тому в бюджеті ми одразу передбачаємо кошти на компенсацію ліфтовим компаніям їх послуг".

Компенсація за технічне обслуговування ліфтів обійдеться міському бюджету приблизно в 1,6 мільйона гривень. Щоправда, є шанс надалі зменшити цю суму – Сергій Сухомлин розповів, що зараз готуються зміни до постанови Кабінету Міністрів, якими передбачається звільнити від плати за техобслуговування ліфтів мешканців перших поверхів. Якщо ці зміни будуть прийняті, навантаження на міський бюджет зменшиться вдвічі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: