На Житомирщині чоловік на викраденій автівці збив скутериста » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік на викраденій автівці збив скутериста

Автор: admin від 10-08-2015, 15:31, переглядів: 1 478

На Житомирщині чоловік на викраденій автівці збив скутериста

У м. Баранівці місцевий житель викрав автомобіль власника торгівельного закладу, в якому працював. Втікаючи на викраденій автівці, він збив скутериста, що рухався попереду нього, і зник з місця пригоди. Постраждалий загинув. Міліціонери розшукали та затримали зловмисника. Розпочато досудове розслідування.
Минулих вихідних до міліції звернувся житель м. Баранівки із повідомленням про викрадення свого «Фольксвагена». На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що власник автівки залишив її ночувати на території свого торгівельно-розважального закладу разом із ключем у замку запалювання. Вранці ж машину на звичному місці не виявив.
Під час першочергових заходів правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 20-річний житель райцентру, який працював у закладі. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.
Водночас до міліції надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася у місті за участі «Фольксвагена» та скутера. Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій двоколісника загинув на місці, а керманич автомобіля з місця пригоди зник.
Прикмети автівки винуватця-втікача співпали з прикметами викраденого «Фольксвагена», розшукуваного міліціонерами. За таких обставин орієнтування на розшук машини було передано працівникам ДАІ, а також сповіщено колег із сусідніх з Баранівським районів.
Врешті правоохоронці дізналися, що схожий автомобіль помітили у с. Радулино. Його керманич напитував місцевих про пальне і перебував у нетверезому стані.
Оперативники карного розшуку та ДАІвці затримали викрадача і разом із розшуканим «Фольксвагеном», на якому були зафіксовані характерні для ДТП механічні пошкодження, доставили до райвідділку міліції.
Інформація про ці події була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинишли смерть потерпілого).
Зловмисник затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
За чинним законодавством, чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі.
Повідомляє Прес-служба УМВС України в Житомирській області

На Житомирщині чоловік на викраденій автівці збив скутериста
На Житомирщині чоловік на викраденій автівці збив скутериста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: