В Житомирській області порахували реальних роботодавців » Новини Житомира
 
 


В Житомирській області порахували реальних роботодавців

Автор: news_maker від 20-08-2015, 16:51, переглядів: 1 373

В Житомирській області порахували реальних роботодавців

Цю роботу взяла на себе служба зайнятості аби вивчити ситуацію і знайти нові можливості для працевлаштування безробітних. В службі зайнятості наголошують – це не офіційна статистика, використовувались різні джерела та методи: і особисті відвідування та співбесіди, і звітність, яку подають суб’єкти підприємницької діяльності.

Поки що опрацьовані результати по Житомиру та Житомирському району і по Любарському району. Фахівців особливо цікавила інформація по обласному центру, адже ситуацію в районах знають краще завдяки давно запровадженій паспортизації населених пунктів.

"По місту Житомиру та Житомирському району зареєстрованих юридичних та фізичних осіб – суб'єктів підприємницької діяльності є понад 14 тисяч. Це близько дев'яти тисяч юридичних осіб та понад п'ять тисяч фізичних. Але не всі вони є роботодавцями. Із зареєстрованих понад 14 тисяч юридичних та фізичних осіб використовують найману працю лише близько шести тисяч", – зауважує начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Світлана Карпович.

Найближчим часом до обласного центру зайнятості мають надійти дані з усіх районів. Після аналізу зібраної інформації фахівці сподіваються отримати реальну картину і далі шукати шляхи ефективної співпраці з роботодавцями для задоволення їх потреб та працевлаштування безробітних.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: