У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція

Автор: news_maker від 25-08-2015, 20:47, переглядів: 1 207

У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція

Обговорити питання підготовки до нового навчального року, визначити пріоритетні напрямки та завдання, а також підсумувати рік, що минув. З цією метою освітяни області зібралися на традиційну щорічну конференцію. Участь у ній взяли представники обласної влади, Міносвіти, а також народний депутат України Володимир Арешонков.

Так, за підсумками конференції начальники районних профільних управлінь відзначили, що в цілому освітянська галузь Житомирщини готова розпочати новий навчальний рік. Зроблені ремонти, заклади освіти забезпечені навчальними матеріалами, виділені кошти на придбання додаткових шкільних автобусів, а також вирішується питання шкільного харчування.

Детальніше про те, скільки закладів освіти та учнів розпочнуть свою роботу та навчання із настанням 1 вересня, розповів начальник управління освіти Житомирської ОДА Вадим Калінін

"Розпочнуться заняття в 752 загальноосвітніх, 690 дошкільних, 28 профтехнічних, 24 вищих та 67 позашкільних навчальних закладах. Очікується, що нинішнього року за парти сяде 127 тисяч учнів. З них – 14,5 тисяч першокласників. У професійно-технічних навчальних закладах буде навчатися майже 10 тисяч учнів. У ВНЗ – 38 тисяч студентів".

Заступник директора Бердичівського медичного коледжу Тетяна Гороф’янюк поділилася своїми очікуваннями від нового навчального року

"Очікую, що в країні буде мир, злагода, спокій, що всі студенти цього навчального року зможуть сісти за парти і отримати якісну освіту. Хотілося б також, щоб концепція патріотичного виховання, яка була у проекті і на сьогоднішній день є затвердженою – втілилася і реалізувалася в навчальний процес у повному обсязі і очікуванні результати були продуктивними".

Наприкінці конференції кращі учні та викладачі отримали нагороди за свою працю та здобутки.

У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція
У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція
У Житомирі відбулась обласна освітянська конференція

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: