На Житомирщині фіскальна служба обіцяє амністію підприємцям, які "здадуть" податківців-хабарників » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині фіскальна служба обіцяє амністію підприємцям, які "здадуть" податківців-хабарників

Автор: news_maker від 4-09-2015, 16:08, переглядів: 1 343

На Житомирщині фіскальна служба обіцяє амністію підприємцям, які "здадуть" податківців-хабарників

Така амністія передбачена програмою протидії та запобігання корупції у фіскальних органах на 2015-2017 роки. Документ запроваджений відповідно до міжнародних антикорупційних стандартів та вимог чинного законодавства України. Про це повідомляє сектор комунікацій головного управління Фіскальної служби у Житомирській області.

"Дієвим заходом щодо запобігання та протидії корупції в органах ДФС цією Програмою визначено роль громадськості, зокрема її залучення до формування, реалізації та моніторингу антикорупційної політики у відомстві, формування у суспільстві нетерпимого, негативного ставлення до корупції як суспільно небезпечного явища. Одним із механізмів реалізації цього заходу с проведення із залученням громадськості анонімного опитування платників податків щодо сприйняття корупції та довіри до органів Фіскальної служби області та оприлюднення результатів таких опитувань у ЗМІ", – відзначає головний державний інспектор обласного управління Фіскальної служби Алла Корнійчук.

Звертаємо увагу підприємців на те, що про всі протиправні діяння податківців та митників Житомирщини вони можуть повідомляти у відділ власної безпеки обласного Управління Фіскальної служби за номером телефону 418-003.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: