Сьогодні останній день подання необхідних документів до виборчих комісій » Новини Житомира
 
 


Сьогодні останній день подання необхідних документів до виборчих комісій

Автор: news_maker від 30-09-2015, 17:50, переглядів: 1 035

Сьогодні останній день подання необхідних документів до виборчих комісій

Про тих, хто вже пройшов реєстрацію у Житомирській виборчій комісії і хотів би у найближчі роки керувати Житомиром розповідає голова комісії Тамара Яремчук.

"Міська виборча комісія зареєструвала 7 кандидатів на посаду житомирського міського голови. Шляхом самовисування – Євгеній Кузнєцов та Григорій Буравков. Також наша комісія зареєструвала п’ять подань від політичних партій с кандидатурами на посаду житомирського міського голови: Наталія Чиж, Сергій Сухомлин, Світлана Пахольчук, Любов Цимбалюк та Роман Давиденко".

Наприкінці вчорашнього дня виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів на посаду Житомирського міського голови. Це Сидір Кизін, Наталія Леонченко та Олександр Васильківський. Щодо реєстрації кандидатів у депутати міської ради, то Тамара Яремчук повідомляє наступне:

"Зараз в нашій комісії дійсно напружений момент, тому що висування кандидатів політичними партіями почалося двадцять першого числа, але от з учорашнього дня партії почали масово нести пропозиції щодо кандидатів міської ради. Зараз триває прийом документів. Закінчується момент подачі політичними партіями. Всі партії, які подали документи, ми перевіримо. І ті документи, які відповідають чинному законодавству, будуть виборчою комісією зареєстровані".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: