У Житомирі міліція притягнула до відповідальності головного лікаря, який преміював дружину » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліція притягнула до відповідальності головного лікаря, який преміював дружину

Автор: news_maker від 1-10-2015, 17:39, переглядів: 1 657

У Житомирі міліція притягнула до відповідальності головного лікаря, який преміював дружину

30 вересня працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС Житомирщини склали протокол про адміністративне корупційне правопорушення, вчинене головним лікарем. Оперативниками встановлено, що посадовець не повідомив керівництво про наявний конфлікт інтересів у службовій діяльності та водночас підписав наказ про преміювання дружини.
Адміністративні матеріали відносно 60–річного чоловіка складені за порушення вимог ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
У ході перевірки встановлено, що головний лікар однієї з медичних установ, достовірно знаючи, що у службовій діяльності виник конфлікт інтересів, пов'язаний з прямим підпорядкуванням дружини, завідувачки відділенням, не вжив заходів для його усунення. Окрім того, посадовець ще й видав наказ про її преміювання.
Відтак відповідно до ст. 172-7 (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адміністративні правопорушення чоловікові загрожує штраф у сумі від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Нині адміністративні матеріали направлено на розгляд суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: