На Житомирщині міліція розшукує нападника, який вчинив розбій на автозаправній станції » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція розшукує нападника, який вчинив розбій на автозаправній станції

Автор: news_maker від 22-10-2015, 12:01, переглядів: 1 251

На Житомирщині міліція розшукує нападника, який вчинив розбій на автозаправній станції

Увечері 21 жовтня до Малинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС неподалік одного з сіл району. Погрожуючи працівникам фізичною розправою, нападник заволодів грошима у сумі понад 16 тисяч гривень. На території області тривають заходи щодо затримання зловмисника.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи УМВС і Малинського МВ УМВС. Зі слів касира та оператора АЗС правоохоронці з’ясували, що близько 20 години до приміщення зайшов чоловік у камуфляжі і балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на обріз мисливської рушниці, відібрав понад 16 тисяч гривень виручки. Потому з місця події зник.
На розшук і затримання нападника одразу було зорієнтовано сусідні міськрайвідділи області та усі зовнішні наряди міліції у найближчих до місця події населених пунктах регіону.
Інформація про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нині триває комплекс слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення особи та затримання розбійника.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: