На Житомирщині у мисливця на метал міліція вилучила багнет » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині у мисливця на метал міліція вилучила багнет

Автор: news_maker від 29-10-2015, 11:52, переглядів: 1 086

На Житомирщині у мисливця на метал міліція вилучила багнет

Чотирьохгранну складову вогнепальної зброї правоохоронці виявили та вилучили у жителя Лугинського району. Багнет направлено на експертне дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю розпочато кримінальне провадження.
Під час профілактичного відпрацювання у с. Кремно Лугинського району міліціонери помітили чоловіка із підозрілим предметом за паском штанів. Як з’ясувалося, 21-річний місцевий житель таким чином приховував предмет, схожий на багнет до вогнепальної зброї.

За словами молодика, він знайшов металеву річ на околиці села, приніс додому та вирішив у подальшому здати її у якості металобрухту.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили підозрілий предмет і направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Попередня правова кваліфікація події – ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Якщо експертиза визнає вилучений предмет холодною зброєю, чоловікові, за чинним законодавством, може загрожувати штраф, громадські роботи, арешт до півроку, обмеження волі строком від 2 до 5 років або до 3 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: