На Житомирщині відбулися повторні місцеві вибори » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині відбулися повторні місцеві вибори

Автор: news_maker від 16-11-2015, 12:52, переглядів: 1 136

На Житомирщині відбулися повторні місцеві вибори

На Житомирщині вдруге обирали Житомирського міського голову, Гришковецького та Торчинського селищних голів. Крім того, повторні вибори депутатів сільських і селищних рад проходили у 15 районах області: Баранівському, Брусилівському, Володарсько-Волинському, Ємільчинському, Житомирському, Коростенському, Коростишівському, Лугинському, Малинському, Новоград-Волинському, Овруцькому, Попільнянському, Червоноармійському, Черняхівському та Чуднівському.

За попередніми даними, які оприлюднили на сайті Житомирської облдержадміністрації, у другому турі виборів Житомирського міського голови взяли участь 57 952 виборців, що складає майже 28% (27,86%) від загальної кількості. Офіційних результатів поки що немає. За даними паралельного підрахунку голосів одного з кандидатів на посаду міського голови Житомира, в другому турі виборів перемагає Сергій Сухомлин (БПП "Солідарність"). Він випереджає Любов Цимбалюк ("ВО "Батьківщина") на 10%.

Щодо порушень під час виборів, то в Головному управлінні Національної поліції в області поінформували про 5 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. За інформацією оперативного штабу Нацполіції Житомирщини, усі факти зареєстровані в обласному центрі. 2 події пов’язані з ймовірними спробами зафіксувати своє волевиявлення через фото на мобільний телефон. Ще одне повідомлення - про реєстрацію на одній з місцевих виборчих дільниць представників ЗМІ із посвідченнями, справжність яких викликала сумніви. Було повідомлення і про можливий підкуп виборців шляхом надання коштів поблизу двох різних виборчих дільниць. За всіма повідомленнями тривають перевірки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: