Мережа ОПОРА проаналізувала діяльність депутатів від Житомирщини за рік роботи у парламенті » Новини Житомира
 
 


Мережа ОПОРА проаналізувала діяльність депутатів від Житомирщини за рік роботи у парламенті

Автор: news_maker від 2-12-2015, 18:06, переглядів: 1 296

Мережа ОПОРА проаналізувала діяльність депутатів від Житомирщини за рік роботи у парламенті

Видатних результатів наші земляки не демонстрували, але є цікаві результати, розповіла координатор мережі ОПОРА в Житомирській області Жанна Чмут. Так, Віктор Развадовський став одним з чотирьох мажоритарників, які впродовж року відвідали абсолютно всі пленарні засідання Верховної Ради. Інші народні депутати від Житомирщини в залі засідань з'являлися не так часто, і рідше від усіх це робив Володимир Литвин. Його показник відвідуваності – 66 %. Законотворча діяльність депутатів від нашої області – на рівні середніх показників по Україні: "Впродовж першого року роботи житомирські депутати-мажоритарники розробили 230 законопроектів. Це становить 4,84 % від усіх законопроектів, які були внесені до парламенту. В середньому по Україні такий показник і є".

Найактивнішим тут виявився Володимир Арешонков, який взяв участь в розробці 71 законодавчого акту. Найнижчий показник у Олександра Ревеги – 17. При цьому Жанна Чмут зазначає, що депутати від Житомирської області практично не вносили законопроектів, розроблених самостійно: "Переважна більшість, майже 96 % законопроектів розроблялися у співавторстві з іншими депутатами. Лише у Володимира Литвина, наприклад, два законопроекти, які він розробив самостійно. У Олександра Ревеги таких взагалі немає, у Павла Дзюблика таких взагалі немає. Це теж один із індикаторів самодостатності і спроможності народного депутата".

Громадянська мережа ОПОРА планує і надалі відслідковувати діяльність народних депутатів-мажоритарників. Жанна Чмут розповіла, що в наступному році будуть детально аналізувати роботу всіх шести обранців. Впродовж 2015 року регулярно це робили відносно трьох депутатів – Віктора Развадовського, Борислава Розенблата та Володимира Литвина, і лише за підсумками всього року оглянули основні показники для всіх мажоритарників від Житомирщини.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: