У Новограді-Волинському поліцейські затримали студентів, які спалили чуже авто » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському поліцейські затримали студентів, які спалили чуже авто

Автор: news_maker від 9-12-2015, 10:54, переглядів: 1 217

У Новограді-Волинському поліцейські затримали студентів, які спалили чуже авто

Троє жителів Звягельщини обгрунтовано підозрюються у викраденні ВАЗівки жителя району. Обгорілий автомобіль поліцейські знайшли у лісосмузі через кілька годин після звернення власника. У правоохоронців є підстави вважати, що парубки вчинили ще 2 подібних діяння.
25 жовтня уночі до чергової частини Новоград-Волинського відділу звернувся 43-річний житель села Орепи і повідомив про зникнення з однієї з вулиць райцентру його автомобіля «ВАЗ». Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронці виявили у лісосмузі за містом обгоріле авто.
За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження відразу за 2 статтями - ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.
На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також було проведено інші слідчо-розшукові заходи для розкриття злочину.
У результаті було встановлено, що до угону та підпалу авто причетні троє студентів-одногрупників одного із освітніх закладів міста, усім по 18 років. У скоєному юнаки зізнались.

За їх словами, у такий спосіб вони вирішили розважитись. Помітили на одній з вулиць міста автівку, зламали замок у водійських дверцятах, щоб потрапити у середину, а потім, завівши двигун ВАЗівки, поїхали кататись. Згодом залишили автомобіль на околиці райцентру та, аби знищити сліди, підпалили.
Як розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, упродовж місяця у місті сталося ще 2 схожих за способом вчинення незаконних заволодінь транспортними засобами – ВАЗ та ГАЗ. В обох випадках автомобілі були знайдені працівниками поліції спаленими.
Нині підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння і цих злочинів. Досудове розслідування триває. Юнакам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: