В ОДА обговорили можливості переведення адміністративних послуг в електронний формат » Новини Житомира
 
 


В ОДА обговорили можливості переведення адміністративних послуг в електронний формат

Автор: news_maker від 22-12-2015, 17:12, переглядів: 1 149

В ОДА обговорили можливості переведення адміністративних послуг в електронний формат

22 грудня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч з керівником громадської організації «Технології проти корупції», заступником голови правління КБ «ПриватБанку» Дмитром Дубілетом. На зустрічі були присутні Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко, перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький, директор ПАТ КБ "ПриватБанк" в Житомирській області Павло Макарєєв.

В ході розмови обговорили можливості переведення в електронний формат адміністративних послуг, що користуються найбільшим попитом серед населення і бізнесу та не містять інформації, доступ до якої обмежений згідно чинного законодавства.

«Питання переведення адміністративних послуг в електронний формат є наразі дуже актуальним. Це сприятиме підвищенню якості надання послуг, утворенню ефективних та прозорих умов для їх отримання, унеможливить корупцію та забезпечить надання рівних умов для споживачів», - зазначив Сергій Машковський.

Після зустрічі Дмитро Дубілет презентував роботу порталу igov.org.ua керівникам центрів надання адміністративних послуг, обласних установ, організацій – суб’єктів надання адміністративних послуг у малій залі облдержадміністрації.

В ОДА обговорили можливості переведення адміністративних послуг в електронний формат

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: