У Житомирі кіберполіцейські затримали чоловіка за розповсюдження дитячого порно » Новини Житомира
 
 


У Житомирі кіберполіцейські затримали чоловіка за розповсюдження дитячого порно

Автор: news_maker від 23-12-2015, 16:50, переглядів: 1 720

У Житомирі кіберполіцейські затримали чоловіка за розповсюдження дитячого порно

Кіберполіцією викрито працівника приватного медичного закладу м.Житомира, який за місцем свого проживання розповсюджував дитячу порнографію в мережі Інтернет.
У рамках проведення міжнародної операції, що здійснювалася спільно з правоохоронними органами Сполучених Штатів Америки та Великобританії, працівники відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області Поліського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України встановили 41-річного жителя м. Житомира, який через «пірингові» мережі Інтернет здійснював розповсюдження дитячого порно.
За даним фактом слідчим підрозділом Житомирського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування задокументовано факти розповсюдження протиправної продукції зі сценами порнографічного характеру, створеної за участі дітей працівником приватного медичного закладу м. Житомира за місцем свого проживання.
22 грудня кіберполіцією спільно з працівниками слідства та прокуратури у межах розслідування даного кримінального провадження було проведено обшук за місцем проживання чоловіка. У результаті поліцейські вилучили системний блок, безпосередньо з якого здійснювалося розповсюдження протиправного контенту.
Нині за даним фактом слідство триває. За законом, особі загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Триває спільна робота українських кіберполіцейських та правоохоронних органів США і Великобританії зі встановлення осіб, які через канали Інтернет розповсюджують та збувають дитячу порнографію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: