Науково-дослідний інститут радіосистем у Житомирі відновить роботу » Новини Житомира
 
 


Науково-дослідний інститут радіосистем у Житомирі відновить роботу

Автор: news_maker від 25-01-2016, 18:52, переглядів: 2 227

Науково-дослідний інститут радіосистем у Житомирі відновить роботу

В цьому депутатів міської ради запевнив народний депутат України Борислав Розенблат. Він сказав про це після оприлюднення звернення до міністра оборони та секретаря Ради нацбезпеки і оборони щодо недопущення втрати такого важливого закладу:

"Питання інституту вирішене. Питання лише в тому, що йде просто процес санації. На цьому тижні вже буде призначений директор інституту, який буде займатися питаннями виведення його з такої кризової ситуації, інститут буде переданий в інше підпорядкування".

Підтвердив цю інформацію і міський голова Сергій Сухомлин:

"Головою облдержадміністрації підписано розпорядження про роботу над створенням воєнно-промислового кластеру у Житомирі, до якого повинен увійти і цей інститут. Робота ця йде і цей інститут буде працювати так, як і працював".

Фінансування науково-дослідного інституту радіосистем припинено у 2006 році, з 2007 року арештовані рахунки, порушено справу про банкрутство.

Як заявила депутат міської ради Людмила Кропивницька, арбітражним керуючим видано наказ щодо скорочення всіх працівників до березня 2016 року, а на 11 лютого призначений суд щодо подальших дій – ліквідації або санації цього підприємства.

Голова профспілки Інституту радіосистем Микола Мозговий розповів, що з початку проведення АТО працівників інституту залучали до ремонту військової техніки. Йдеться, в тому числі, про зброю радіоелектронної боротьби, яка дозволяє знешкоджувати ворожі ракети на підльоті до цілі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: