У Житомирі поліцейські затримали на вулиці чоловіка з гранатометом » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали на вулиці чоловіка з гранатометом

Автор: news_maker від 25-01-2016, 18:55, переглядів: 1 439

У Житомирі поліцейські затримали на вулиці чоловіка з гранатометом

Перехожого з характерним тубусом на плечі помітили поліцейські, які затримали чоловіка на місці до прибуття слідчо-оперативної групи. Нині триває з’ясування всіх обставин події.
Близько 14.30 до Житомирського відділу надійшло повідомлення від працівника сусіднього територіального підрозділу поліції. Правоохоронець зазначив, що разом з колегами щойно зупинив на вулиці перехожого з підозрілим предметом.
На місці події працювали слідчо-оперативна група та вибухотехніки. За поясненням 60-річного затриманого, зброю він придбав на… місцевому ринку за 100 гривень. Чоловік розповів, що здійснив таку покупку з цікавості та не думав, що це може бути небезпечним.

За попередніми даними, предмет, вилучений у чоловіка, є муляжем РПГ, а відтак небезпеки не становить. Втім, остаточну правову кваліфікацію події буде дано після висновків експертів.
Нині правоохоронці перевіряють покази чоловіка та з’ясовують походження вилученого предмета.
Варто нагадати, що відповідно до ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.
Разом з тим від кримінальної відповідальності звільняється особа, яка вчинила таке правопорушення, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: