Депутати прийняли обласний бюджет на 2016 рік » Новини Житомира
 
 


Депутати прийняли обласний бюджет на 2016 рік

Автор: news_maker від 26-01-2016, 19:19, переглядів: 1 332

Депутати прийняли обласний бюджет на 2016 рік

Головним питанням третьої сесії обласної ради став обласний бюджет на 2016 рік.

На комісіях облради детально було розглянуто проект обласного бюджету та обговорено усі питання. Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко подякувала всім депутатам та розпорядникам коштів за активну співпрацю.

Депутати заслухали доповідь Ганни Ємченко та отримали відповіді на свої запитання. Найбільше народних обранців цікавило фінансування охорони здоров’я, професійно-технічної освіти, підтримка районів, громадських організацій тощо.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до депутатів і зазначив: «Політика відійшла сьогодні на задній план. Дуже приємно, що депутати беруть на себе відповідальність. Ми беремо її разом з вами. Органи виконавчої влади, місцевого самоврядування в одному човні. Ми разом відстоюємо інтереси наших громадян. Всі структурні підрозділи облдержадміністрації завжди готові до співпраці».

Враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, депутати проголосували «за» обласний бюджет на 2016 рік у кількості 54 осіб.

Разом з тим, за інформацією голови обласної ради Анжеліки Лабунської, було створено робочу групу, яка перевірить комунальні установи в частині використання коштів обласного бюджету.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: