На Житомирщині поліцейські затримали розбійника, який напав на пенсіонера » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські затримали розбійника, який напав на пенсіонера

Автор: news_maker від 27-01-2016, 11:22, переглядів: 1 170

На Житомирщині поліцейські затримали розбійника, який напав на пенсіонера

21-річний житель Овруцького району, побивши пенсіонера, забрав у нього 2,5 тисяч гривень. Нині молодика взято під варту. Триває розслідування кримінального провадження. Потерпілий перебуває в лікарні, загрози його життю немає.
Уранці 25 січня до Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Довгиничів про те, що побито його літнього сусіда. На місці події правоохоронці з’ясували, що напад на 77-річного пенсіонера було вчинено ще увечері минулої доби.
Поліцейські встановили, що потерпілий вже кілька днів був вдома сам, адже його 81-річна дружина перебувала на лікуванні в райцентрі. Немічний дідусь майже не виходив на вулицю. Про ці обставини знав 21-річний житель сусіднього села, який інколи бував в оселі літнього подружжя, аби допомогти тим по господарству. Тож коли пізно увечері хлопець постукав у двері, господар, не підозрюючи нічого лихого, впустив його до будинку.
Зловмисник з кулаками накинувся на старенького, вимагаючи гроші, а потім, підхопивши з долівки сокиру, ще й вдарив його обухом. Забравши з будинку 2500 гривень, нападник пішов геть.
Тільки вранці закривавленого пенсіонера, який ледве вибрався на подвір’я, побачив сусід та зателефонував до поліції. Прибулі на місце події правоохоронці викликали йому «швидку допомогу». Ще до госпіталізації дідусь встиг розповісти поліцейським про обставини нападу та вказати на кривдника.
- Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Овруцького відділення поліції Володимир Башинський. – Нападника затримали за місцем проживання, він ще не встиг протверезіти після п’янки за викрадені гроші.
Нині молодику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до законодавства йому загрожує від 7 до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.
Крім того, правоохоронці перевіряють інформацію щодо вчинення підозрюваним низки крадіжок з домогосподарства потерпілого.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: