Три вищих нагороди привезли житомирські фігуристи з відкритого турніру Lemberg Trophy » Новини Житомира
 
 


Три вищих нагороди привезли житомирські фігуристи з відкритого турніру Lemberg Trophy

Автор: news_maker від 1-02-2016, 16:51, переглядів: 1 460

Три вищих нагороди привезли житомирські фігуристи з відкритого турніру Lemberg Trophy

Змагання проходили 29-30 січня в місті Новояворівськ, в них брали участь більше 200 спортсменів з 14-ти регіонів України, а також Білорусі, Молдови та Японії. Житомирщину представляли семеро спортсменів. За результатами змагань наші фігуристи привезли 6 кубків і медалей у різних вікових категоріях, з них три перших місця.

Імена переможців: Башинскька Евеліна, категорія Gold, 3 місце; Остапенко Вероніка, категорія Silver, 2 місце, Коденко Христина, категорія Gold, 1 місце; Рудюк Ірина, категорія Bronze, 2 місце; Прилепа Марина, категорія Bronze, 1 місце; Фесенко Катерина, категорія Silver, 1 місце.

Фахівці зазначають, що значних успіхів на змаганнях національного та міжнародного рівнів житомирські спортсмени досягають попри значних труднощів. "Проблема тренувальної бази для фігурного катання в Житомирі стоїть дуже гостро: ковзанка в місті лише одна і комерційна. Наші фігуристи займаються під час сеансу масового катання. Для спорту це просто неприпустимо. В Житомирі дуже талановиті діти, а спеціалізованого тренувального майданчика немає. Це дуже сумно, адже за його наявності ми могли б готувати професійних спортсменів та розвивати цей спорт, щоб він був масовим!", – зазначає Олена Кропачова, голова Житомирського обласного відділення Української федераціі фігурного катання на ковзанах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: