На Житомирщині вогнеборці врятували на пожежі жінку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині вогнеборці врятували на пожежі жінку

Автор: news_maker від 19-02-2016, 16:07, переглядів: 1 070

На Житомирщині вогнеборці врятували на пожежі жінку

18 лютого о 14:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі чотирьохповерхового житлового будинку в м. Андрушівка. Один із мешканців будинку почув гучне тріскотіння та їдкий запах диму. Також йому здалося, що за дверима сусідньої квартири стогне людина. Потрапити в помешкання самотужки він не зміг, тому одразу викликав рятувальників.

Вже через 3 хвилини бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце події. Вони встановили, що загоряння сталося в квартирі на першому поверсі. Також всередині спостерігалась сильна задимленість.

Під час проведення розвідки біля вхідних дверей рятувальники виявили власницю у непритомному стані. Ймовірно жінка хотіла залишити оселю, але не встигла це зробити. Вогнеборці винесли постраждалу на вулицю та передали медикам. Каретою швидкої допомоги її негайно доставили до реанімаційного відділення Андрушівської центральної районної лікарні.

З’ясувалось, що осередок займання знаходився на кухні. Силами бійців ДСНС вже о 15:14 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:00 – ліквідувати. Вогонь устиг знищити домашнє майно та оздоблення на кухні. Рятувальники не допустили розповсюдження полум’я за межі кухні.

Ймовірною причиною пожежі стала необережність під час паління. За версією фахівців, жінка кинула недопалок цигарки у смітник, в якому і виникло займання.

На Житомирщині вогнеборці врятували на пожежі жінку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: