У Житомирі вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці

Автор: news_maker від 23-06-2015, 13:06, переглядів: 1 195

У Житомирі вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці

22 червня об 11:10 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку, що знаходиться в обласному центрі.

Як з’ясувалося, господиня помешкання повернулася додому та побачила, що з її житла йде густий дим. Вона відразу побігла по допомогу до сусіда. Останній намагався самотужки приборкати полум’я, але йому це так і не вдалося. Чоловік набрав номер служби порятунку «101». До місця події прибуло 3 відділення рятувальників. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання на кухні оселі. Приміщення було сильно задимлене і видимість була ускладненою.

Завдяки оперативності бійців ДСНС вже об 11:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 12:14 – повністю ліквідувати. Надзвичайники не допустили розповсюдження вогню за межі кухні. Загиблих та травмованих не виявлено. Проте полум’я устигло знищити майно на кухні. За попередньою версією фахівців, причиною займання послугувало коротке замкнення. Остаточну причину пожежі, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють спеціалісти.

У Житомирі вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: