У Житомирі хочуть розробити механізм виділення земельних ділянок і квартир для учасників АТО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі хочуть розробити механізм виділення земельних ділянок і квартир для учасників АТО

Автор: news_maker від 29-02-2016, 17:51, переглядів: 1 198

У Житомирі хочуть розробити механізм виділення земельних ділянок і квартир для учасників АТО

На цьому під час дорадчої конференції з громадськими об'єднаннями ветеранів та правоохоронцями наголосив житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Він відзначив, що до справи мають долучитися не лише об'єднання ветеранів АТО, а й правоохоронні та силові структури:
"Домовтеся між собою: визначте якісь пропорції – від кількості учасників АТО чи як. Я думаю, що ви в змозі зібратися і вирішити самостійно між собою цю квоту. Щоби був вже якийсь певний документ для робочої групи, яка створена в місті для роботи з виділення земельних ділянок. Тому що не можна виділяти одним і забувати в цей час про інших. Це дещо несправедливо. Адже участь в АТО беруть і правоохоронці, і прикордонники і працівники СБУ".
Сергій Сухомлин зауважив, що поки триватиме цей процес, влада не стоїть осторонь, активно працюючи над вирішенням земельного і квартирного питань для учасників АТО.
"У нас планується виділення 450 ділянок в районі Глибочиці. Зараз ми вже підготували технічну документацію і по кільком проектам – за договорами з інвесторами будемо будувати багатоквартирний там фактично мікрорайон по вулиці Черняховського. Вже є перші дві пропозиції по одному з гектарів землі виділити більше 30 квартир. Тобто це лише з одного гектара, а у нас там 5 гектарів землі". Пропозиції є, можемо працювати, квартири будуть виділятися, але потрібно розробити прозорий і справедливий механізм, підкреслив міський голова Житомира.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: