У Житомирі водій автомобіля «Пежо» здійснив наїзд на зупинку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі водій автомобіля «Пежо» здійснив наїзд на зупинку

Автор: news_maker від 5-03-2016, 12:56, переглядів: 1 698

У Житомирі водій автомобіля «Пежо» здійснив наїзд на зупинку

Уночі 5 березня у м. Житомирі водій автомобіля «Пежо», не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту. У результаті на місці пригоди загинув 8-річний хлопчик, його мама та ще один пішоход отримали травми різного ступеня тяжкості. Усі обставини ДТП з’ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження.

Пригода трапилася близько 00.30 годин у м. Житомирі по вулиці Черняховського. Водій автомобіля «Пежо Партнер», 36-річний житель Любарського району, не впоравшись з керуванням, безпричинно виїхав на правий тротуар у місці зупинки громадського транспорту, де здійснив наїзд на трьох пішоходів.

Унаслідок ДТП на місці загинув хлопчик, 2007 року народження. Його 27-річну матір, жительку Чуднова, доставлено в реанімаційне відділення із закритою черепно-мозкової травмою, політравмою та переломами. Також до медичного закладу було госпіталізовано 21-річного жителя Чуднівського району, який отримав забої та переломи.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження з’ясовуються усі обставини ДТП, у тому числі призначено необхідні експертизи.

У водія відібрано зразки крові для дослідження щодо вживання алкоголю.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: