У Житомирі ВАЗ збив жінку та зник з місця пригоди » Новини Житомира
 
 


У Житомирі ВАЗ збив жінку та зник з місця пригоди

Автор: admin від 14-04-2016, 14:56, переглядів: 1 111

У Житомирі ВАЗ збив жінку та зник з місця пригоди

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася увечері 23 грудня 2015 року по вул. Максютова в обласному центрі, смертельних травм зазнала жінка похилого віку. Нині триває досудове розслідування. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події.
ДТП сталася о 18.10 25 грудня минулого року поблизу буд. 89 по вул. Максютова в м. Житомирі. Унаслідок наїзду автомобілем ВАЗ-2109 травми отримала жінка-пішохід. Згодом вона померла у лікарні.
Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 289 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: