Цей четвер пройшов у Житомирі під гаслом "День доброти" » Новини Житомира
 
 


Цей четвер пройшов у Житомирі під гаслом "День доброти"

Автор: news_maker від 15-04-2016, 10:49, переглядів: 1 222

Цей четвер пройшов у Житомирі під гаслом "День доброти"

Кілька десятків тисяч житомирян стали учасниками благодійної акції "Рекорд доброти", яка збирає кошти на лікування онкохворих дітей та на оздоровлення дітей з особливими потребами. На головному майдані міста, Соборному, організатори встановили 21 скриньку для збору коштів. Кожна людина, яка долучилася до акції, отримала номерок, пройшла реєстрацію та опустила в опломбовану скриню свою пожертву. Доброчинну справу організували благодійна організація "Разом до життя" та Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі".

Аби зібрати в ході акції чималі кошти, організатори попередньо звернулися до всіх навчальних закладів міста, профспілок, різних підприємств, установ та організацій із закликом стати благодійником: "Попередньо зареєструвалося до 15 тисяч осіб, але ми очікуємо, що все-таки люди прийдуть на майдан, вже тут отримають реєстраційний номерок та долучаться до акції", – прокоментував ситуацію голова громадської організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський.

З 14.00 години на майдан Соборний почали приходити школярі та студенти. Виконати благодійну місію до Житомира приїхали різні українські співаки та колективи, серед яких гурт "Тарута", співачка Андріана, дует Анна-Марія, оперна співачка Олена Гребенюк.

По завершенню акції, представник «Книги рекордів України» зафіксував рекорд і передав відповідний сертифікат меру міста Сергію Сухомлину. Ящики із зібраними коштами передадуть для інкасації в державний банк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: