Житомирщина долучилась до міжнародного проекту "Озеленимо Планету Разом" » Новини Житомира
 
 


Житомирщина долучилась до міжнародного проекту "Озеленимо Планету Разом"

Автор: news_maker від 18-04-2016, 16:48, переглядів: 1 129

Житомирщина долучилась до міжнародного проекту "Озеленимо Планету Разом"

100 тисяч сосен та беріз ростимуть у Народицькому спецлісгсопі завдяки Фонду Іва Роше. Частину сіянців висадили особисто працівники компанії "Ів Роше Україна" та Інституту агроекології і природокористування разом з лісівниками. Завершать садіння самі лісівники, але всі сіянці, а також робота з підготовки ґрунту, саме садіння та догляд за насадженнями впродовж року оплачені Фондом Іва Роше:
"Фонд Іва Роше – це не комерційна організація, це благодійний фонд. І місія цього фонду відображена в назві "Озеленими Планету Разом". Пан Ів Роше говорив, що нашим обов’язком є залишити нашим дітям Землю в тому стані, в якому ми самі її отримали. І місією фонду є віддати природі те, що ми в змозі ,– розповіла генеральний директор компанії "Ів Роше Україна" Анна Запталова.
Вона зауважила, що проект "Озеленимо Планету Разом" реалізується в межах Програми ООН з навколишнього середовища та має на меті висадити 100 мільйонів дерев в усьому світі до кінця 2020 року. Реалізується він з 2007 року Фондом Іва Роше за допомогою локальних громадських та екологічних організацій в тих країнах, де присутня компанія. На кінець 2015 року вже було висаджено 50 мільйонів дерев. Україна приєдналася до цього екологічного заходу в 2012 році і на території нашої держави було висаджено 200 000 дерев у Львівській області. Цього року вирішили працювати в Народицькому районі, тому що принцип компанії – висаджувати дерева там, де складна екологічна обстановка. Лісівники з готовністю і вдячністю пристали на таку пропозицію: "Дуже приємно зустрічати на нашій землі тих людей, які небайдужі до довкілля, які небайдужі до лісу. Сьогодні ми гідно працюємо для майбутніх поколінь", – зазначив директор Народицького спецлісгоспу Василь Приходько.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: