У Житомирі представники влади розповіли, як контролюватимуть витрачання бюджетних коштів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі представники влади розповіли, як контролюватимуть витрачання бюджетних коштів

Автор: news_maker від 26-04-2016, 18:36, переглядів: 976

У Житомирі представники влади розповіли, як контролюватимуть витрачання бюджетних коштів

З цією метою, вже створена та діє спеціальна комісія. Троє з її представників провели брифінг. А саме, перший заступник житомирського міського голови Олексій Ясюнецький, секретар міськради Наталія Чиж та заступник начальника інспекції з благоустрою Наталія Павлюк розповіли про перші виявленні факти зловживань, більшість з яких стосується їх попередників: "Ми вже маємо кримінальне провадження по 26 школі, де завищені в рази купівля ламп, де є невідповідність проекту, маємо ситуацію з КП "Інспекція з благоустрою", коли передали в оренду техніку, а зараз ми не можемо знайти техніку і кому її передали, а орендна плата вже з січня місяця за неї не платиться. Це я вважаю також тут є всі підстави для відкриття провадження", – розповів Олексій Ясюнецький.

Крім того, в житомирян виникає багато запитань, щодо кошторису витрат на відкриття Дому української культури. Хоча влада переконує, що в даному випадку все відбувалось згідно норм закону, все одно буде проведений аудит: "Писали про те, що не пройшли тендери не пройшли систему закупівель "Прозоро". Ця система набрала чинності 1 квітня. Всі договори і послуги були надані до першого квітня. Всі кошториси закупівлі не перевищували 200 тисяч гривень., тому тендер був непотрібен", – наголосила Наталія Чиж.

Водночас, якщо комусь відомі факти зловживань, щодо витрачання бюджетних коштів, житомирська міська влада просить не зволікати і повідомляти про ці випадки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: