В Житомирі будуть підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги » Новини Житомира
 
 


В Житомирі будуть підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги

Автор: news_maker від 19-05-2016, 10:33, переглядів: 1 382

В Житомирі будуть підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги

Виконком міської ради затвердив нові розрахунки для 8 комунальних та 4 приватних ЖЕКів. В середньому тарифи зростуть від 30 до 50%. Найбільше підвищення середньої ціни за один метр квадратний в ЖЕКах № 11 та 13 – на 1 гривню 09 копійок та 99 копійок відповідно. По 13 ЖЕКу найвищий з-поміж усіх і плановий середній тариф – 3 гривні 46 копійок за один квадратний метр. Але для кожного будинку розрахований свій тариф, в залежності від багатьох чинників.

Останнє підняття тарифів на житлово-комунальні послуги було в червні 2013 року і сьогодні тарифи далекі від своєї собівартості, аргументує начальник ЖЕКу № 1 Микола Волощук: "Чинниками чого є підняття тарифів на електроенергію на 171 %, зростання мінімальної заробітної плати на 13,1 %, подорожчання палично-мастильних матеріалів на 102,8 %, і зростання ціни на матеріали для ремонтних робіт".

Тарифи вводяться в дію розпорядчим документом по підприємству, і ЖЕКи мають повідомити споживачів послуг про зміну тарифів. За словами міського голови Сергій Сухомлина, нові ціни на житлово-комунальні послуги мають вступити в дію через півтора місяці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: