План на другий квартал по комплектуванню контрактної армії на Житомирщині виконаний на 44% » Новини Житомира
 
 


План на другий квартал по комплектуванню контрактної армії на Житомирщині виконаний на 44%

Автор: news_maker від 31-05-2016, 17:56, переглядів: 1 058

План на другий квартал по комплектуванню контрактної армії на Житомирщині виконаний на 44%

Такі дані станом на 30 травня оприлюднив на розширеній нараді в облдержадміністрації заступник обласного військового комісара Олександр Рець. Він наголосив, що впродовж найближчих днів відбуватимуться планові відправки контрактників, і показник буде кращим. Полковник Рець нагадав, що план на перший квартал в області виконали на 84,5 %, а щодо перспектив виконання планових показників в другому кварталі, висловився оптимістичніше. Заступник військового комісара сподівається, що краще попрацюють райони, де наразі дуже низькі показники. Також на державному рівні враховані деякі помилки в організації роботи, що має дати позитивний результат: "В першому кварталі дуже багато відмовились йти на військову службу за контрактом, тому що їх зобов'язували стовідсотково проходити навчальні центри і лише після цього відправляли у військові частини. Зараз ті люди, які вже пройшли зону АТО і які вже підготовлені, направляються військовими комісаріатами напряму на військові частини за відношеннями командирів військових частин. І вже в частині визначається необхідність їх допідготовки в навчальному центрі".

Нещодавно призначений обласний військовий комісар Юрій Колесніченко поінформував, що керівництвом держави та Збройних Сил України прийнято рішення про підготовку до проведення сьомої хвилі мобілізації. З цього приводу на 31 травня була призначена нарада з районними військовими комісарами, а далі впродовж найближчих двох тижнів обласний воєнком сам збирається здійснити об'їзд районів та міст. Олександр Рець зазначив, що в разі проведення сьомої хвилі мобілізації враховуватимуться показники по комплектуванню контрактної армії – мобілізаційні плани обіцяють зменшити для тих регіонів, де будуть перевиконані плани по залученню на контрактну службу, рівно на показник перевиконання.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський довів до відома присутніх на нараді, що до 1 липня він очікує не лише стовідсоткового виконання плану другого кварталу: "84,5 % було виконання першої черги і повинна бути покрита та недостатність. Я очікую до першого липня сто відсотків за дві черги, які були у формуванні контрактної армії", – наголосив Сергій Машковський.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: