У Житомирі облаштують міську фан-зону на час проведення ЄВРО-2016 » Новини Житомира
 
 


У Житомирі облаштують міську фан-зону на час проведення ЄВРО-2016

Автор: news_maker від 10-06-2016, 15:20, переглядів: 1 331

У Житомирі облаштують міську фан-зону на час проведення ЄВРО-2016

Житомирські футбольні фанати зможуть безкоштовно дивитися трансляцію ЄВРО-2016 у літньому театрі «Ракушка» в рамках спортивного заходу «Футбол просто неба».

Таке рішення затвердив виконавчий комітет Житомирської міської ради на позачерговому засіданні 10 червня.

Починаючи з 19:00, в період з 10 червня по 10 липня, в літньому театрі «Ракушка» будуть транслювати фінальну частину чемпіонату Європи з футболу. Для того, щоб уникнути конфліктів, виконавчий комітет вирішив обмежити транслювання матчів за участі російської збірної з футболу.

«Екран буде встановлено на літній естраді «Ракушка». Це саме те місце, що призначене для таких подій. Служби відпрацюють всі питання по організації заходів у плані безпеки. Не хотілося б, щоб свято футболу за допомогою провокаторів по відношенню до Росії перетворили у негатив. Може бути все, що завгодно: провокації, акти вандалізму», ­– пояснює Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Поруч з літньою естрадою облаштують територію з точками громадського харчування, біотуалетами та додатковими сміттєзбиральними засобами. Для забезпечення комфорту буде продовжено роботу громадського транспорту до 00:00 години на період перегляду матчів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: