У Житомирі започатковується щорічний музичний фестиваль «Молода Генерація» » Новини Житомира
 
 


У Житомирі започатковується щорічний музичний фестиваль «Молода Генерація»

Автор: news_maker від 7-09-2015, 17:08, переглядів: 1 320

У Житомирі започатковується щорічний музичний фестиваль «Молода Генерація»

У рамках відзначення Дня міста у Житомирі започатковується фестиваль української музики «Молода Генерація», який відбудеться 13 вересня в літньому театрі «Ракушка». Про це розповів Віталій Сівко, голова ЖОМГО «XXI покоління», під час прес-конференції в Житомирській міській раді.

У фестивалі візьмуть участь відомі українські гурти та виконавці. Відбудуться різноманітні майстер-класи. Можна буде почути автентичне виконання пісень під бандуру, хіп-хоп, рок, поп-рок.

Мета заходу - популяризувати українську музику, підтримати українські гурти та об’єднати молодь.

Організаторами є Молодіжний Актив Розвитку Житомирської області та Обласна громадська організація «XXI покоління» за підтримки в. о. міського голови Любові Цимбалюк, управління культури Житомирської міської ради, управління у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації, Б Ф «Надія Є», музичного центру «Бастер» (м. Тернопіль), рекламного ательє «Люкс Дизайн».

Про наповнення концертної програми розповів співорганізатор фестивалю, співак Артем Кондратюк:
«Головним хедлайнером заходу буде гурт “Барахта”. Виступатимуть також Rizups, Полюси, Восьмий день, Ольга Гура з автентичними музичними інструментами та багато інших. Очікуються виступи та дебюти від Житомирських колективів:Zerno Band, Heartbeats», - розповідає Артем Кондратюк.

Організатори також планують провести благодійну акцію та під час концерту зібрати кошти для організації поїздки в дельфінарій дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із дитячих будинків міста. У планах організаторів - провести збір благодійної допомоги на започаткування алеї відомих талановитих зірок Житомирщини поблизу літньої естради Ракушка.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: