Водія – учасника інциденту з матір'ю загиблого бійця АТО – звільнено » Новини Житомира
 
 


Водія – учасника інциденту з матір'ю загиблого бійця АТО – звільнено

Автор: news_maker від 6-07-2016, 08:03, переглядів: 1 228

Водія – учасника інциденту з матір'ю загиблого бійця АТО – звільнено

У Житомирі стався ще один випадок хамської поведінки водія маршрутного таксі. Водій 33 міського маршруту вигнав з маршрутки матір загиблого бійця АТО Артема Абрамовича. Жінка хотіла скористатися своїм правом безоплатного проїзду. Про інцидент повідомила волонтер Ірина Коцюба.

Коментар з цього приводу дав профільний заступник житомирського міського голови Дмитро Ткачук:

"На початку року таких випадків було багато. Ми жорстко реагували на ці всі речі. Потім такої тенденції до сталості чи зростання їх кількості не було. Кількість таких випадків, дійсно хамських та нелюдяних зменшувалася. І я в курсі про ці ситуацію, яка сталася. Я вважаю, що коли мова йде про родини загиблих, то така поведінка водіїв просто переступає межу людяності. Я обіцяю, що робота з цим перевізником буде проведена досить серйозна".

За повідомленням перевізника, водія, учасника інциденту, вже звільнили з роботи. Зазначимо, що найбільше зауважень від вояків та родин загиблих бійців адресовано саме перевізникам. Люди нарікають на небажання водіїв перевозити "військову" категорію пільговиків безкоштовно, приклад чому і останній випадок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: