Сергій Машковський провів зустріч з делегацією посольства Держави Ізраїль » Новини Житомира
 
 


Сергій Машковський провів зустріч з делегацією посольства Держави Ізраїль

Автор: news_maker від 14-07-2016, 18:50, переглядів: 990

Сергій Машковський провів зустріч з делегацією посольства Держави Ізраїль

14 липня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зустрівся з делегацією посольства Держави Ізраїль в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом країни Еліавом Білоцерковські.

Керівник області привітав посла Ізраїлю з візитом на Житомирщину та висловив сподівання, що нинішня зустріч надасть додаткового імпульсу у розвитку відносин між партнерами двох країн.

Сергій Машковський наголосив, що взаємовідносини між Житомирщиною та Ізраїлем з об’єктивних причин налагодились багато десятиліть тому. Єврейська національна громада, за словами керівника виконавчої влади краю, має усі умови для забезпечення своїх релігійних та культурних потреб.

54533«В Житомирі працює загальноосвітня школа, де навчальний та виховний процес здійснюється з урахуванням традицій єврейського народу, дитячий садок, благодійна організація «Хесед Шломо», навчальний заклад для дівчат «Махон», дитяче містечко «Алюмім» в с. Зарічани, – сказав Сергій Машковський. – Ми поважаємо та цінуємо іудейську громаду краю, в межах повноважень сприяємо її розвитку».

Голова обласної державної адміністрації підкреслив, що влада Житомирщини відкрита для втілення у життя нових спільних проектів та готова до подальшої співпраці з посольством Держави Ізраїль та єврейськими національно-культурними товариствами.

Сторони обговорили шляхи подальшого співробітництва в інвестиційному, економічному, культурному, освітньому, соціальному та медичному напрямках та висловили сподівання, що взаємовідносини між Житомирщиною та Ізраїлем розвиватимуться та набуватимуть якісно нових змін.

Сергій Машковський провів зустріч з делегацією посольства Держави Ізраїль
Сергій Машковський провів зустріч з делегацією посольства Держави Ізраїль

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: