Начальник Держгеокадастру в області прозвітував про свою діяльність » Новини Житомира
 
 


Начальник Держгеокадастру в області прозвітував про свою діяльність

Автор: news_maker від 21-07-2016, 16:04, переглядів: 1 057

Начальник Держгеокадастру в області прозвітував про свою діяльність

На п’ятій сесії обласної ради сьомого скликання, яка проходить сьогодні, 21 липня, начальник Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Олександр Ходаківський поінформував про роботу управління протягом І півріччя 2016 року.

«Всі ви є свідками тих подій, що відбувалися в управлінні Держегеокадастру в області, скільки керівників там змінилося. Наша спільна мета – це відновити роботу цього управління, щоб воно працювало на благо людей», – звернувся до депутатів обласної ради голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

До Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надійшло 3526 заяв від військовослужбовців – учасників АТО, членів їх сімей та сімей загиблих учасників АТО щодо виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, в тому числі за 2016 рік 2136 заяв. За результатами опрацювання зазначених заяв видано 2508 наказів про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки загальною площею 2476,2 га, з них в 2016 році видано 860 наказів.

В період з 23 червня по 20 липня року, а саме в період виконання обов’язків Олександра Ходаківського Головним управлінням було видано 217 наказів щодо розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення державної власності, з яких 1 наказ про скасування («справа львівських студентів»).

Крім цього, було видано 184 накази про надання дозволу або затвердження документації із землеустрою для учасників АТО, 2 накази про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою громадянам, які зверталися на Гарячу Урядову лінію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: