На Житомирщині поліцейські затримали крадіїв лісу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські затримали крадіїв лісу

Автор: news_maker від 24-07-2016, 21:20, переглядів: 1 769

На Житомирщині поліцейські затримали крадіїв лісу

21 липня поліцейські розпочали кримінальні провадження по незаконній порубці лісу у Пулинському районі та крадіжці деревини у Попільнянському. Затримано троє осіб та транспортний засіб, а також вилучено викрадене. Триває з’ясування всіх обставин.
До Пулинського відділення поліції надійшла інформація від працівників лісництва про те, що у лісі поблизу с. Білки невідомі вирубали 9 дерев породи дуб та вивозять їх.
За вказаним повідомленням поліцейські близько 3.00 ночі затримали поблизу с. Кам’яного Броду Баранівського району автомобіль «ЗІЛ-131» з деревиною.

У ході першочергової перевірки з’ясовано, що транспортний засіб належить підприємству з виготовлення меблів, а за його кермом перебував 31-річний житель смт. Романова.
Автомобіль разом з керманичем було доставлено до відділення поліції для з’ясування всіх обставин, а за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.
За словами водія ЗІЛ, він не знав про незаконне переміщення деревини, а виконував перевезення відповідно до усного договору з приватним замовником.

Цього ж дня, точніше ночі, поблизу смт. Корнина Попільнянського району сталася крадіжка понад двох десятків колод сосни. Про це до поліції повідомили теж лісівники.

Під час перевірки інформації було встановлено, що до викрадення деревини причетні двоє місцевих жителів, 18 та 19 років. Колоди вилучені за місцем проживання парубків. Вони зізнались у вчиненні протиправних дій.
Кримінальне провадження за вказаним фактом проводиться за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Усім трьом затриманим може загрожувати як штраф, так і позбавлення волі терміном до 3 років.
Триває з’ясування всіх обставин.

На Житомирщині поліцейські затримали крадіїв лісу
На Житомирщині поліцейські затримали крадіїв лісу

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: