У Житомирі патрульні виявили коноплю на даху будівлі » Новини Житомира
 
 


У Житомирі патрульні виявили коноплю на даху будівлі

Автор: news_maker від 27-07-2016, 06:24, переглядів: 1 421

У Житомирі патрульні виявили коноплю на даху будівлі

25 липня, з’ясовуючи обставини бійки на одній із житомирських вулиць, поліцейські виявили облаштовану на даху одноповерхової будівлі «зону відпочинку» з кущами коноплі та вже висушеним врожаєм.
Близько 22.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку молодиків на одній з вулиць обласного центру. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції м. Житомира.
У ході з’ясування усіх обставин із заявником та очевидцями суперечки поліцейські дізналися, що до порушення публічної безпеки можуть бути причетні молодики, які проживають у сусідній багатоповерхівці. Окрім того, люди сповістили, що ці чоловіки можуть зберігати наркотичні засоби. Балкон квартири знаходиться як раз над пласким дахом будівлі, в якій розміщено медичний заклад, і, мовляв, там хлопці організували собі зону підозрілого відпочинку.
Перевіряючи наявну інформацію, патрульні дісталися даху приміщення пожежними сходами. У ході огляду правоохоронці побачили кілька горщиків із зеленими рослинами коноплі та пакунок із сухою подрібненою рослинною масою. В одному із кутків були приховані специфічні пристрої для куріння наркотичних засобів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці вилучили усе виявлене і направили сировину на експертне дослідження. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція обґрунтовано підозрює у причетності до зберігання наркотиків 30-річного житомирянина. З’ясування усіх обставин триває.

У Житомирі патрульні виявили коноплю на даху будівлі
У Житомирі патрульні виявили коноплю на даху будівлі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: