Лісівники виступають за розширення повноважень лісової охорони в боротьбі з лісокрадами » Новини Житомира
 
 


Лісівники виступають за розширення повноважень лісової охорони в боротьбі з лісокрадами

Автор: news_maker від 2-08-2016, 09:15, переглядів: 1 065

Лісівники виступають за розширення повноважень лісової охорони в боротьбі з лісокрадами

Про це, з посиланням на начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського інформує прес-служба управління.

Під час наради в обласній прокуратурі Андрій Курінський наголосив, що лісова охорона на сьогодні не в змозі самотужки протистояти такій кількості добре оснащених, нерідко озброєних лісокрадів. Є десятки випадків, коли лісівники виявляють лісопорушників, затримують їх, матеріали порушення передають до правоохоронних органів – і на цьому все закінчується.

"Тому на сьогодні є гостра необхідність внесення змін до Положення про державну лісову охорону щодо методів, засобів боротьби з лісопорушниками, – цитує начальника управління прес-служба. – Потрібно виступити із законодавчою ініціативою щодо застосування службової вогнепальної зброї державною лісовою охороною".

Андрій Курінський запропонував закріпити працівників поліції відповідних райвідділів для участі у рейдах державної лісової охорони для фіксації повного циклу кримінального порушення від місця незаконної рубки до переробки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: