На Житомирщині настоятель однієї з місцевих церков збив 11-річну дівчинку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині настоятель однієї з місцевих церков збив 11-річну дівчинку

Автор: news_maker від 19-08-2016, 17:25, переглядів: 1 501

На Житомирщині настоятель однієї з місцевих церков збив 11-річну дівчинку

19 серпня на 216 км автодороги Київ-Чоп, у с. Новій Романівці, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Рено Логан». На пішоходному переході транспортний засіб смертельно травмував 11-річну місцеву жительку. За кермом авто перебував 56-річний настоятель однієї з церков району.
Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 14.40. На місце виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в області та Новоград-Волинського відділу поліції.
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на дівчину, жительку с. Нової Романівки, коли вона перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина померла у кареті «швидкої».
На даний час у медичному закладі проводиться освідування кермувальника авто, який не залишав місце ДТП, щодо вживання алкоголю.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхіді слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: