У Коростені сусіди затримали злодіїв та передали їх поліції » Новини Житомира
 
 


У Коростені сусіди затримали злодіїв та передали їх поліції

Автор: news_maker від 26-09-2016, 13:23, переглядів: 860

У Коростені сусіди затримали злодіїв та передали їх поліції

24 вересня двоє молодиків залізли до будинку 45-річної жительки райцентру. Шум від розбитого ними скла вікна почув сусід жінки, який, залучивши на допомогу інших, зумів затримати злодіїв просто на виході з чужої оселі. Обоє парубків, як з’ясували поліцейські, уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.
Повідомлення про подію надійшло до поліції після 17.00. Заявниця розповіла, що в її будинку сусіди затримали двох молодиків, які намагалися викрасти майно.

На місці події поліцейські з’ясували, що парубки потрапили в будинок, розбивши скло у вікні. Саме цей звук здався підозрілим сусідові жінки і він вирішив перевірити, що трапилось. Побачивши отвір, чоловік зрозумів, у чому справа, й покликав на допомогу інших.

Парубків, які намагалися винести з будинку праску, м’ясорубку та інші речі, пильні сусіди затримали, коли ті залишали оселю. Молодики, не очікуючи такого розвитку подій, навіть не намагалися втікати.
Поліцейським вони пояснили, що збирались продати викрадене майно, аби розжитись грошима.

Як з’ясувалось, затримані є місцевими 23-річними братами, один з яких судимий у 2016 році, а інший – у 2014, обоє - за майнові злочини.
Нині їм загрожує покарання у вигляді реального терміну позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У Коростені сусіди затримали злодіїв та передали їх поліції
У Коростені сусіди затримали злодіїв та передали їх поліції

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: