На Житомирщині водій ВАЗу скоїв подвійне ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині водій ВАЗу скоїв подвійне ДТП

Автор: news_maker від 26-09-2016, 13:28, переглядів: 884

На Житомирщині водій ВАЗу скоїв подвійне ДТП

ДТП сталося у райцентрі за участі керманича автомобіля ВАЗ, який збив 2 велосипедистів, один з яких загинув, та пошкодив ще 2 автівки.
Попередньо з’ясовано, що близько 20.40 25 вересня на одній з вулиць м. Новограда-Волинського водій автомобіля ВАЗ 21063, місцевий житель, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які рухалися у попутному з ними напрямку. Після того автівка виїхала на узбіччя дороги і пошкодила припарковані там «Ланос» і ВАЗ 2107.
Унаслідок ДТП один з велосипедистів, 52-річний місцевий житель, від отриманих поранень загинув на місці пригоди. 57-річна велосипедистка із тілесними ушкодженнями була госпіталізована до лікарні.
Усі причини та обставини, які призвели до масштабної ДТП, нині з’ясовуються у ході розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.
Водночас поліцейські попереджають водіїв: під час кермування будьте уважними та обережними. Обирайте таку швидкість, аби мати змогу повсякчас контролювати власний транспортний засіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: