“Інформ-Ресурси” не можуть визначитись, з кого вони хочуть 100 000 грн. » Новини Житомира
 
 


“Інформ-Ресурси” не можуть визначитись, з кого вони хочуть 100 000 грн.

Автор: news_maker від 12-09-2012, 09:53, переглядів: 1 643

“Інформ-Ресурси” не можуть визначитись, з кого вони хочуть 100 000 грн.

Розгляд справи в суді за позовом ДП “Інформ-Ресурси” до політичної партії “Демократичний Альянс” з вимогою виплатити 100 000 гривень моральної шкоди перенесено на 7 листопада 2012 року.

Засідання суду розпочалося зі з’ясування присутніх осіб. Інформ-Ресурси представляв найнятий юрист з юридичної фірми. ДемАльянс представляли голова Житомирської обласної організації партії Дмитро Ткачук та юрист команди ДемАльянсу Ірина Швейко-Іванків.

Повноцінного розгляду справи так і не відбулося, адже суддя не зміг з’ясувати, кого саме хоче бачити в якості відповідача у справі представник Інформ-Ресурсів. У позовній заяві було зазначено відповідачем політичну партію “Демократичний альянс” в особі Ткачука Дмитра Григоровича. Дмитро Ткачук - голова Житомирської обласної організації політичний партії ДемАльянс, що є окремою юридичною особою і не має повноважень представляти політичної партію в
цілому в суді. Більше того, в ухвалі суду в якості відповідача зазначався Дмитро Ткачук як фізична особа.

Представник Інформ-Ресурсів заявив, що він не володів цією інформацією і обіцяв визачитись з тим, до кого саме вони висувають свої вимоги в уточнюючій заяві, про що повідомить пізніше.

У зв’язку з невизначеністю представника позивача суд не зміг розглянути справу по суті і судове засідання перенесли на 07 листопада 2012 року.

Нагадаємо, що 04 вересня 2012 року ДемАльянсівці провели оригінальну акцію протесту. Активісти вирішили не чекати суду і повернули “свій борг” достроково. Бетонний болт від ДемАльянсу “Інформ-Ресурсам” став символом боргового зобов’язання.

Довідково:


Державне підприємство «Інформ-ресурс», яке займається здирництвом на закордонних паспортах, подало в
суд на голову Житомирської парторганізації Демократичного Альянсу Дмитра Ткачука. Причиною позову стала публікація документів про перевірку ДП «Інформ-ресурс» Державною фінансовою інспекцією. Перевіркою, зокрема, було виявлено фінансових
порушень на суму близько 10 мільйонів гривень. На думку представників ДП «Інформ-ресурс» публікація завдала моральної шкоди діловій репутації на суму в 100 000 гривень.

За тривалий час кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах» ДемАяльнс має чимало фото- і відеодоказів того, як представниками ДП «Інформ-ресурси» видаються свавільні квитанції на оплату необов’язкових послуг.

Кампанія «Стоп свавіллю в паспортних столах!» Демократичного Альянсу покликана зупинити побори з громадян при оформленні закордонного паспорту для тимчасового виїзду закордон.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: