Проблему питної води у Житомирі можуть вирішити пункти доочистки » Новини Житомира
 
 


Проблему питної води у Житомирі можуть вирішити пункти доочистки

Автор: news_maker від 18-10-2016, 18:13, переглядів: 1 172

Проблему питної води у Житомирі можуть вирішити пункти доочистки

«Проблему питної води можуть вирішити пункти доочистки. Таких фільтраційних станцій потрібно 15-20 на таке місто як Житомир», - переконаний Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Для цього потрібно буде пробурити 2-3 свердловини для забезпечення їх водою.

Мер переконаний, що вирішувати проблему водопостачання та її якості потрібно комплексним підходом: очистки водосховища, заміни комунікацій та модернізації обладнання на «Житомирводоканалі».

«Вирішити проблему міста з неякісною водою можливо лише при залученні коштів Європейського банку реконструкції та розвитку. Така програма модернізації затягнеться на декілька років. Зараз ми можемо встановити пункти доочистки води у кожному мікрорайоні міста. У такому випадку, житомиряни отримають якісну питну воду вже найближчим часом», - переконаний Сергій Сухомлин.

На сьогоднішній день більшість водойм області, які забезпечували річку Тетерів достатньою кількістю води передані в оренду. Раніше завдяки спуску цих водойм можна було регулювати рівень води на Відсічному водозаборі. Зараз це зробити не можливо.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: