У Житомирі підписали угоду про надання соціальних послуг бездомним громадянам » Новини Житомира
 
 


У Житомирі підписали угоду про надання соціальних послуг бездомним громадянам

Автор: news_maker від 8-12-2016, 18:43, переглядів: 1 242

У Житомирі підписали угоду про надання соціальних послуг бездомним громадянам

ЖОГО «Милосердя» стала переможцем конкурсу та отримає з міського бюджету 69,3 тис. грн для здійснення заходів, спрямованих на соціальний захист бездомних осіб. Угода про співпрацю між Житомирським виконавчим комітетом та ЖОГО «Милосердя» була підписана 8 грудня. Участь у підписанні угоди взяли міський голова Сергій Сухомлин та голова ГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.

«За минулу зиму в Житомирі вперше не було жодного зафіксованого випадку, коли людина замерзла на вулиці. Саме врятовані життя – найголовніша заслуга громадської організації «Милосердя». Не завжди місто може ефективно виконувати певні функції і якщо є ініціатива громадських організацій, то міська влада має можливість, у вигляді соціального замовлення, укласти угоду з організацією про надання тих чи інших послуг. Був проведений конкурс на отримання коштів з міського бюджету для здійснення заходів спрямованих на соціальний захист бездомних, в якому й перемогла громадська організація «Милосердя»», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

ЖОГО «Милосердя» вже декілька років опікується безпритульними у місті Житомирі. Організація не тільки надає тимчасовий притулок людям, які позбавлення місця постійного проживання, а й активно займається їх повернення у соціум.

«Підписання такої угоди – це насамперед визнання нашої роботи. Кошти будуть спрямовані на заробітну платню людям, які працюватимуть у центрі. Наступним етапом нашої роботи буде створення соціальних підприємств, де підопічні нашого закладу будуть навчатися заробляти кошти самостійно та приносити користь місту», – зауважив голова ЖОГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.



У Житомирі підписали угоду про надання соціальних послуг бездомним громадянам

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: