МФК "Житомир" хоче стати "Поліссям" » Новини Житомира
 
 


МФК "Житомир" хоче стати "Поліссям"

Автор: news_maker від 12-12-2016, 13:52, переглядів: 1 539

МФК "Житомир" хоче стати "Поліссям"

Директор футбольного клубу Руслан Павлюк каже, що перейменування – це і важливий іміджевий момент, і можливість вирішити деякі юридичні питання:

"Куди б ми не приїжджали грати, в будь-яке місто України, коли хтось із старших вболівальників приходить, одразу запитують: а як там "Полісся" ваше? Другий момент, який для нас дуже важливий – фактично вже вирішується питання по дитячій школі "Полісся". І у нас юридична проблема: грають вихованці школи в дитячо-юнацькій лізі України за футбольну школу "Полісся". Коли ми хочемо залучити до гри за ФК "Житомир" впродовж сезону, це фактично вважається перехід з одного клубу до іншого, хоча ми доводимо, що це фактично один власник, міська влада".

Міський голова Сергій Сухомлин зауважив, що можливий ще один варіант – перейменувати футбольну школу з "Полісся" на "Житомир", але погодився, що зміна назви футбольного клубу доцільніша:

"Тут є ще один момент: обласна рада охочіше буде фінансувати клуб "Полісся", у нас є домовленість, що обласна рада теж допоможе". "Дуже часто ми звертаємося до наших партнерів, спонсорів в інших містах і коли вони чують слово "муніципальний", реакція така – раз муніципальний, йдіть до Сухомлина, до депутатів і розбирайтеся. Але все-таки це має бути візитна картка всієї Житомирщини і вона була завжди. Тим більше, що більша частина вихованців в команді – з Житомирської області", – додав аргументів директор КП "Муніципальний футбольний клуб "Житомир" Руслан Павлюк.

Рішення про перейменування муніципального клубу уповноважена приймати сесія міської ради. Руслан Павлюк каже, що відповідне звернення буде підготовлене.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: