На Житомирщині прокуратура довела незаконність виданих київському підприємству дозволів на вилов риби » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині прокуратура довела незаконність виданих київському підприємству дозволів на вилов риби

Автор: news_maker від 13-12-2016, 18:13, переглядів: 897

На Житомирщині прокуратура довела незаконність виданих київському підприємству дозволів на вилов риби

Стосувалося це водосховищ, цільове призначення яких – питне водопостачання. За позовом Житомирської місцевої прокуратури Житомирським окружним адміністративним судом визнано незаконними та скасовано погодження режиму експлуатації водосховища "Відсічне", видане київському підприємству. Далі про цю справу розповідає прес-секретар прокурора області Тетяна Гоша:

"Незаконна діяльність товариства на водосховищі, пов’язана із виловом водних біоресурсів у значних розмірах, із використанням заборонених знарядь лову, викликала обурення громадськості, яка звернулася до прокуратури за захистом порушених прав. Житомирською місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру та поновлено законність щодо цільового призначання водосховища, а також захищено інтереси громади".

Відзначимо, що завдяки ініціативі працівників прокуратури області судом визнано незаконними та скасовано аналогічні погодження щодо промислового вилову риби цьому ж підприємству на водосховищі "Житомирське", цільове призначення якого – питне і технічне водопостачання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: