Роком випробувань, розчарувань та сподівань назвав перший рік роботи Сергій Сухомлин » Новини Житомира
 
 


Роком випробувань, розчарувань та сподівань назвав перший рік роботи Сергій Сухомлин

Автор: news_maker від 15-12-2016, 07:28, переглядів: 1 012

Роком випробувань, розчарувань та сподівань назвав перший рік роботи Сергій Сухомлин

Під час звітної прес-конференції на запитання журналістів, в чому ж полягали власне розчарування, мер Житомира відповів:

"Я з великою подякою ставлюся до роботи депутатського корпусу. З боку депутатського корпусу було розуміння тих проектів, які дійсно потрібні місту. Депутатський корпус підтримав ці проекти, а далі вже питання у виконавцях, які мали б ці проекти реалізувати. І ось тут розчарування. Ми десь не готові ще зробити ці проекти швидко та якісно. Це, напевно, найбільше розчарування".

Говорячи про своїх заступників, Сергій Сухомлин зауважив, що кожен із них відзвітує про свою роботу ще в цьому році на сесії міської ради, і депутати мають цей звіт затвердити. Проте сам голова визнав, що в команді заступників можуть бути кадрові зміни:

"Скажу наступне, більше результативності в роботі я бачу у Матвія Хренова. У нього непростий напрямок, достатньо системних підхід та є чітке розуміння стратегії, що ми робимо через рік-два. Дмитро Ткачук, людина молода в команді, без досвіду управління, КПД роботи може й достатньо низький, але за рахунок своєї енергії він, в принципі, реалізує більшість тих проектів, за якими він взяв на себе зобов’язання. До решти (заступників – ред.) є питання".

Звіт про свою роботу Сергій Сухомлин побудував на аналізі виконання своєї передвиборної Програми. Наприклад, в пункті "Теплий Житомир" говорив про утеплення об’єктів соціальної сфери та проведення системи енергомоніторингу, що дозволяє мати в приміщеннях нормальні теплові режими та заощаджувати бюджетні кошти. В розділі "Безпечний Житомир" міський голова звітував про освітлення вулиць, встановлення камер відеоспостережень та заміну світлофорів. А в пункті "Комфортний Житомир" розмова йшла в основному про транспортну систему та благоустрій міста.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: