Комунальні служби Коростеня отримали новий сміттєвоз » Новини Житомира
 
 


Комунальні служби Коростеня отримали новий сміттєвоз

Автор: news_maker від 22-12-2016, 14:35, переглядів: 1 257

Комунальні служби Коростеня отримали новий сміттєвоз

Ціна одиниці такої техніки становить 2 млн. 200 тис. грн. Міська влада Коростеня не планує зупинятися на купівлі одного сміттєвоза, каже міський голова Володимир Москаленко:
"Якщо ви звернули увагу, сміттєвоз створений на базі МАЗа, але вся начинка і обладнання в ньому німецьке. Це те, що ми хотіли. Ми зараз перевіримо цю машину, побачимо як вона буде працювати і якщо все гаразд, то будемо купувати ще такі машини. Якщо в Коростені будуть такі сміттєвози, то ми фактично за півдня зможемо вивести все сміття з міста".

Всього в автопарку комунальних структур міста 7 сміттєвозів, найновіший з яких придбаний 6 років тому. За словами міського голови, восени від городян надходило багато скарг з приводу того, що комунальники невчасно вивозять сміття. На думку Володимира Москаленка, це було пов'язано з тим, що старі машини не здатні забезпечувати повноцінний його вивіз, але наразі є усі шанси, що санітарна ситуація в місті покращиться, оскільки, за словами комунальників, один такий сміттєвоз може замінити 2, а то і 3 старих.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: